A Miele főzőlapokban nem fog csalódni!
Ha Ön is konyhai főzőlap vásárlását tervezi, de nem tudja, hogy melyik típust vagy melyik márkát válassza, a Miele termékek kínálatában nem fog csalódni. Nézzük hát most meg, hogy melyik főzőlap típusnak mik az előnyei:
- A kerámia főzőlapok a bekapcsoláskor felveszik a versenyt a gázkészülékekkel, de kikapcsoláskor még pár percig melegítenek.
- A leggyorsabb reakciót az indukciós főzőlapoktól várhatja az ember. Az ilyen főzőlapok használatakor gyakorlatilag nincs felmelegedés és lehűlés, így a hőtehetetlenség és a hőmaradvány is nulla.
- A hagyományos főzőlapok hatékonysága körülbelül 50%, míg az indukciós főzőlapok már akár a 80%-os hatásfokot is elérhetik. A gáz főzőlapok 30% környékén mozognak.
- Tény, hogy ha indukciós főzőlapot használ, akár 40% energiát is spórolhat egy étel elkészítésekor: míg a kerámialapon egy lábos víz 10 perc alatt forr fel, az indukciós főzőlapon 6 perc alatt.
Érdemes Önnek is a Miele termékek mellett döntenie! A minőség garantált! Keressen minket bizalommal!
blog comments powered by Disqus